Samtaler for unge ved psykologer i Aarhus, Viborg og Kolding

I vores samfund tilbyder vi mange forskellige muligheder til vores unge mennesker, men vi stiller også store krav om at de skal kunne fungere socialt, være selvstændige, have selvtillid og dermed træffe modne og kvalificerede valg. Hvorledes det unge menneske har det med sig selv, med sin selvtillid og følelsesmæssigt i det hele taget, er dog afgørende for, hvordan den unge er i stand til at håndtere de samfundsmæssige udfordringer.

De samfundsmæssige udfordringer kan opleves som et pres, som kan føre til forskellige psykiske vanskeligheder. Vi kan som psykologer da hjælpe med at forstå, hvad der udløser og holder unge fast i denne mistrivsel samt hjælpe til muligheder for at ændre denne udvikling. Ved psykologsamtaler kan du således støttes og rustes til at håndtere ungdomslivets udfordringer.

Vi taler med mange unge og tilpasser hvert forløb netop til dit behov. Et forløb består primært af individuel terapi, det vil sige samtaler, men kan også tilrettelægges i samarbejde med forældre, eller med din skole eller dit studie, hvis der er behov for det. 

Vi arbejder således målrettet på at du får redskaber til at håndtere de udfordringer som du møder ved din skolegang eller i din familie eller andre steder i dine omgivelser.

Mange har brug for at drøfte udfordringer vedrørende studievalg, skoleskifte, kæresteforhold eller livet i det hele taget og der er således ikke begrænsninger i, hvad du her hos os, kan få hjælp til.

Er mine problemer store nok til at tale med en psykolog

Det vigtigt at understrege, at man ikke behøver at have store udfordringer i sit liv, for at tale med en psykolog. Mange bruger samtalerne som et sted, hvor man kan udvikle sig eller blive klogere - på sig selv. Men der er naturligvis mange unge, som kommer med helt konkrete problemstillinger, som de har brug for hjælp til at håndtere. Vigtigst er det måske at sige, at langt de fleste unge får det bedre af at tale om tingene, selvom det er svært. Nedenfor kan du se et udsnit af de udfordirnger, som vi hjælper mange unge med. Måske kan du genkende et eller flere af dem fra dit eget liv.

Er du i tvivl eller vil du høre, om vi kan hjælpe dig, så kontakt os for en uforpligtende snak på telefon 22 43 78 09

quote icon

Hvis du er mellem 18-25 år, får du kr. 450,- i tilskud pr. konsultation ved Sygesikringen Danmark. Hvis du er under 18 år får du kr. 300,- i tilskud pr. konsultation.

 

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så ring til os eller send os en mail på: kontakt@aarhus-psykolog.dk - det er helt uforpligtende at tale med os om, hvordan du har det. Eller ring til os på telefon 22 43 78 09.

 

Du kan også booke en samtale her på vores hjemmeside, hvis det føles lidt nemmere.

Her er et lille udsnit af de problemer man som ung kan være udfordret af

 • Lavt selvværd

 • Ensomhed

 • Nedtrykthed

 • Utilstrækkelighed

 • Familieproblemer

 • Forældre der er skilt

 • Studiepres, eksamensangst og præstationsangst i det hele taget

 • Angst

 • Selvskade

 • Spiseforstyrrelser

 • Parforholdsproblemer