• 20/11/2023 - Erik Back 0 Kommentarer
  Sådan håndterer du familieforandringer med psykolog i Aarhus

  Livet byder både på medgang og modgang, og nogle gange opstår der store forandringer som skilsmisse, flytning og andre livsændringer. Det kan ikke undgås, at store forandringer påvirker familien. Mennesker reagerer forskelligt, og det kan være svært at rumme det hele, når du føler, at verden bryder sammen omkring dig. Terapi kan hjælpe hele familien - både børn og voksne - med at håndtere de nye udfordringer.

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Erik Back 0 Kommentarer
  Har dit barn brug for terapi hos en børnepsykolog i Aarhus?

  Som forældre står vi over for mange udfordringer, når vi forsøger at forstå og reagere på vores børns adfærd og trivsel. Er udfordringerne blot et bump på vejen i deres udvikling, eller kan de indikere et behov for professionel hjælp?

  Læs mere
 • 30/08/2023 - Erik Back 0 Kommentarer
  Sådan tackler du stress og præstationsangst som ung

  Stress og præstationsangst er noget, der rammer mange unge i vores uddannelsessystem. Stress kan føles som et overvældende pres, mens præstationsangst ofte opstår af en frygt for at skuffe eller fejle.

  Disse følelser kan i høj grad påvirke ens evne til at gennemføre skole og uddannelse. Det kan få langvarige konskvenser, når man ignorerer symptomerne på stress og angst over længere tid. Selvom det kan virke overvældende, er det afgørende at opsøge hjælp og tage hånd om problemerne, når de første symptomer viser sig.

  Det giver os de bedste muligheder for at arbejde med problemet og sammen opbygge selvværd og trivsel.

  Læs mere